BSO

KINDERDAGVERBLIJF, BSO EN PEUTERGROEP

Juultje De Twijn, onderdeel van Stichting Prokino, biedt een kinderdagverblijf, BSO en peutergroep aan in het gebouw van Brede School De Twijn. Onderlinge samenwerking en afstemming tussen de verschillende zorgverleners in het complex dragen bij aan een optimale begeleiding van uw kind.

Op het kinderdagverblijf van Juultje De Twijn worden de allerkleinsten tot 4 jaar opgevangen. Onze deskundige leidsters organiseren voor hen tal van uitdagende en ontwikkelingsgerichte spelactiviteiten. Pim Pam Poentje is de peutergroep van Juultje De Twijn. De peuterspeelzaal is bedoeld voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Uw peuter kan tweemaal per week een ochtend komen spelen en zich alvast voorbereiden op de komende jaren op de basisschool.

Bij Juultje De Twijn werken wij met het Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) programma Uk & Puk. Uw kind beleeft samen met speelkameraadje handpop Puk de leukste avonturen en leert spelenderwijs de wereld kennen. Bij dit programma komen de eerste stapjes op het gebied van rekenen, taal en sociale vaardigheden uitgebreid aan bod. Door de duidelijke dagstructuur op onze kinderopvang raakt uw kind geleidelijk aan bekend met het ritme van de basisschool.

Onze professionele BSO biedt voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. Wij werken met verticale groepen waarbij kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar in de groep zitten, zoals in een gezin. Op de BSO wordt gewerkt met het speciaal door Prokino ontwikkelde Activiteitenprogramma DOEN! De aan het programma gerelateerde thema’s worden uitgewerkt aan de hand van diverse spelactiviteiten, telkens in een tijdspanne van 3 tot 5 weken.

Tijdens de schoolvakanties wordt er naast het basisprogramma een extra keuzemenu aan activiteiten aangeboden. Ook wordt de lunch in de vakantieweken gekoppeld aan het behandelde thema en bereiden we samen met de kinderen deze maaltijd.

Kinderdagverblijf: maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:30 uur*.

Peuterspeelzaal: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 08.30 tot 12.00 uur.

BSO: maandag t/m vrijdag. De voorschoolse opvang vanaf 07.00 uur tot aanvang school en de naschoolse opvang begint na schooltijd en eindigt om 18.30 uur*.

* Op aanvraag is zowel vervroegde opvang vanaf 06:30 uur, als ook verlengde opvang tot 19:00 uur mogelijk.

Voor meer informatie over de opvangmogelijkheden, kunt u contact met Juultje "De Twijn" opnemen!

Tot ziens bij Juultje "De Twijn"!

Juultje "De Twijn"
Professor Zeemanstraat 216