Peuter-kleuterklas

Op De Twijn staan de ontwikkelingsbehoeftes van onze leerlingen centraal. Het meest sprekende voorbeeld hiervan is onze peuter-kleutergroep. Het schooljaar 2016-2017 zijn we met deze unieke combinatiegroep gestart.

Elke dag van de week, vrijdag uitgezonderd, komen 8 peuters samen met een pedagogisch medewerker van Juultje De Twijn 's morgens naar groep 1. Hier krijgen ze een aanbod dat afgestemd is op hun interesses en behoeften. Op deze manier laten we op De Twijn de 'harde grens' van 4 jaar los. Onder het motto 'Eerder kleuteren als het kan, langer peuteren als het nodig is', sluiten we naadloos aan bij de persoonlijke ontwikkeling van jonge kinderen.

Wilt u meer weten over deze unieke combinatiegroep? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Peuter-kleutergids

In de informatiegids van de peuter-kleutergroep kunt u meer lezen over de dagelijkse onderwijsorganisatie, regels en routines.

Klik hier voor de informatiegids.